Nalazite se ovde:Naslovna » Društvo » DRIFT TRKE I HUMANITARNA AKCIJA U NEDELJU NA STAZI AUTOPREVOZA

DRIFT TRKE I HUMANITARNA AKCIJA U NEDELJU NA STAZI AUTOPREVOZA

3. oktobar 2015. godine

Na stazi AUTOPREVOZA u Čačku, 4. oktobra će biti održana 4. finalna trka srpskog šampionata u driftu. Ovu manifestaciju, koja po sadašnjoj satnici, u nedelju počinje u 12 časova, već tradicionalno organizuje Tjuning Stajling Klub iz Beograda.
Trke ovog tipa su sve popularnije u svetu zato što u njima vozači stazu prelaze na atraktivan način, bočnim kretanjem automobila uz veliku količinu dima i škripu pneumatika.
Propratni program čine stajling izložba, stunt show poznatog kaskadera Radoslava Mihajlova, drift taxi i trke malih rc automobila.
Ova trka ima i humanitarni karakter.
Cilj ove humanitarne akcije je da se na ovom drift takmičenju prikupe slatkiši i upakovana hrana za korisnike Ustanove za dnevni boravak dece, omladine i odraslih sa smetnjama u razvoju „Zračak“ u Čačku.
Na promo štandu humanitarne organizacije “ Srpska solidarnost hranom“ prikupljaće se slatkiši i hrana od takmičarskih ekipa, učesnika, sponzora, zvaničnih lica i gledalaca.
Svi ljudi dobre volje mogu donirati slatkiše na tom štandu a tokom dana će se sve što je prikupljeno uručiti predstavnicima ustanove „Zračak“.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 15940

TV Galaksija 32

Scroll to top