Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ХУМАНИТАРНО – КУЛТУРНО – ОБРАЗОВНО ВЕЧЕ У ДОМУ КУЛТУРЕ – ’’ЗАШТО МАЈКО…’’

ХУМАНИТАРНО – КУЛТУРНО – ОБРАЗОВНО ВЕЧЕ У ДОМУ КУЛТУРЕ – ’’ЗАШТО МАЈКО…’’

29. март 2017. године

Месна заједница Алваџиница у циљу прикупљања помоћи за породилиште чачанске Опште болнице организује манифестацију под називом „Зашто мајко?“ у четвртак, 30. марта, у великој сали Дома културе, са почетком у 19 сати. Планирано је да се од прилога посетилаца хуманитарно – едукативно – забавног програма прикупе средства, од којих ће бити купљена неопходна опрема за ово одељење. Акцију су подржали и бројни угледни чачански привредници.
Циљ је да се кроз програм грађанима, посебно младима, укаже на проблем нестајања нације у Србији и духовно – физичке последице абортуса.
У манифестацији ће поред компетентних предавача, деце из предшколских установа, културно – уметничких друштава, и плесних група учествовати и бројни угледни становници нашег града.

Вече је забавно-едукативног карактера са темом „Зашто нестајемо као народ“.

Предавачи су: примаријус др Славица Драгутиновић, мр Владе Димитријевић, протојереј Мирослав Петров. Учествују: Хор цркве Светог Вазнесења, Предшколска установа „Радост”, Предшколска установа „Мали капетан“, вртићи „Моје детињство”, „Радост” и вртић „Мимиленд“, музичка школа „Др Војислав Вучковић“, плесни студио „Луна“, хор школе „Милица Павловић“, Куд „Дуле Милосављевић“, Куд „Абрашевић“. Новац прикупљен од добровољних прилога, биће усмерен породилишту у Чачку.
У организацији учествује МЗ Алваџиница, у сарадњи са црквом Светог Вазнесења , под покровитељством Града Чачка.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 18339

ТВ Галаксија 32

Scroll to top