Nalazite se ovde:Naslovna » Društvo » HUMANITARNO – KULTURNO – OBRAZOVNO VEČE U DOMU KULTURE – ’’ZAŠTO MAJKO…’’

HUMANITARNO – KULTURNO – OBRAZOVNO VEČE U DOMU KULTURE – ’’ZAŠTO MAJKO…’’

29. mart 2017. godine

Mesna zajednica Alvadžinica u cilju prikupljanja pomoći za porodilište čačanske Opšte bolnice organizuje manifestaciju pod nazivom „Zašto majko?“ u četvrtak, 30. marta, u velikoj sali Doma kulture, sa početkom u 19 sati. Planirano je da se od priloga posetilaca humanitarno – edukativno – zabavnog programa prikupe sredstva, od kojih će biti kupljena neophodna oprema za ovo odeljenje. Akciju su podržali i brojni ugledni čačanski privrednici.
Cilj je da se kroz program građanima, posebno mladima, ukaže na problem nestajanja nacije u Srbiji i duhovno – fizičke posledice abortusa.
U manifestaciji će pored kompetentnih predavača, dece iz predškolskih ustanova, kulturno – umetničkih društava, i plesnih grupa učestvovati i brojni ugledni stanovnici našeg grada.

Veče je zabavno-edukativnog karaktera sa temom „Zašto nestajemo kao narod“.

Predavači su: primarijus dr Slavica Dragutinović, mr Vlade Dimitrijević, protojerej Miroslav Petrov. Učestvuju: Hor crkve Svetog Vaznesenja, Predškolska ustanova „Radost”, Predškolska ustanova „Mali kapetan“, vrtići „Moje detinjstvo”, „Radost” i vrtić „Mimilend“, muzička škola „Dr Vojislav Vučković“, plesni studio „Luna“, hor škole „Milica Pavlović“, Kud „Dule Milosavljević“, Kud „Abrašević“. Novac prikupljen od dobrovoljnih priloga, biće usmeren porodilištu u Čačku.
U organizaciji učestvuje MZ Alvadžinica, u saradnji sa crkvom Svetog Vaznesenja , pod pokroviteljstvom Grada Čačka.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 17147

TV Galaksija 32

Scroll to top