Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Време пролонгирало почетак сезоне

Време пролонгирало почетак сезоне

Летња купалишна сезона на градској плажи и базенима је по плану требало да почне 15.јуна. Сведоци смо до јуче доста хладног и кишовитог времена за ово доба године, што је и основни разлог да се почетак сезоне помери за два дана. Сви наши суграђани, уколико временске прилике дозволе ће са купањем моћи да почну у понедељак 17.јуна.
”По првобитном плану ми смо данас требали да спустимо уставе на брани и формирамо језеро. Међутим, због обилних киша које су падале протеклих дана вода је доста замућена и високог нивоа, тако да смо у сарадњи са надлежним службама донели одлуку да језеро формирамо у понедељак, наравно под претпоставком да се обистине прогнозе метеоролога за дане викенда. Упозорио бих Чачане да мало буду стрпљиви са купањем из разлога што вода још није оптималне температуре због за ово доба године хладног времена. Остали углавном угоститељски садржаји су већ постављени, тако да уз нови мобилијар мислим да ће наши суграђани уживати на обалама Мораве” – рекао је директор спортског центра Младост Ацо Јаковљевић.

Многи наши, посебно млађи суграђани ће овог лета користити и градске базене. По речима првог човека наше установе, за очекивати је да прве купаче базени приме такође у понедељак.
”И ту смо апсолутно спремни. Иако су базени веома стари сви запослени улажу максималан напор да их одржавамо у једном коректном стању. Максимално очишћени и хигијенски спремни ће дочекати купаче. Вечерас ће почети пуњење малог базена, док ће велики бити напуњен током сутрашњег дана и ноћи. Мислим да ће и ново брчкалиште чија се изградња приводи крају, још више обогатити садржаје на базену. Остаје ми на крају да изразим велику жељу да и ова сезона протекне у најбољем реду, па позивам све наше суграђане и кориснике да поштују кућни ред на плажи и базенима и да се наредних месеци препусте благодетима лета” – закључио је директор Јаковљевић.

Управни одбор СЦ Младост је донео одлуку да неће бити промене цена улазнице за базене, које ће као и прошле године износити 150 динара, док ће деца до седам година имати бесплатан улаз.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top