Nalazite se ovde:Naslovna » Економија » „Chips way“ из Чачка покренула националну акцију снижења цена!

„Chips way“ из Чачка покренула националну акцију снижења цена!

„Chips way“ из Чачка покренула националну акцију снижења цена!

„Chips Wаy“,
Чачак
17.06.2013.

Компанија „Цхипс wаy“ из Чачка, позната као најстарија чипсара на Балкану, покренула је националну акцију снижења цена чипса „Classic“ и ароматизованих чипсева који ће до 1. септембра 2013. г. у малопродаји бити јевтинији у просеку од 25-30 %.

Према изјави генералног директора „Chips wаy“ Томислава Бајевића, менаџмент компаније одлучио је да, како је рекао, чачански чипс учини доступним свим потрошачима у Србији како би се уверили да су и сада карактеристике ових производа одличан квалитет и домаћи укуси из „старих“ времена.

Бајевић је подсетио да сваки потрошач има право да зна од којих сировина настају производи које конзумира и додао да чачанска „Чипсара“ откупљује најквалитетнији кромпир од домаћих произвођача што је, уз коришћење савремене технологије, предуслов за добар квалитет производа.

-За нас је пресудно мишљење потрошача који су показали да чачански чипс има значајну улогу како на домаћем тако и на тржиштима бивших југословенских република. – рекао је Бајевић и додао да је актуелно снижење цена једна у низу националних акција које ће компанија спроводити у наредном периоду.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top