Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » Горњи Милановац: Отворен помоћни терен за фудбал на трави

Горњи Милановац: Отворен помоћни терен за фудбал на трави

У организацији Спортско-рекреативног центра “Горњи Милановац“, јуче је отворен терен за мали фудбал на трави, намењен углавном за тренирање најмлађих селекција горњомилановачких фудбалских тимова „Таково“, „Металац“, „Црвена звезда-српски орлови“ и „Јуниор“.
Приликом свечаног отварања председник општине Милисав Мирковић, обраћајући се званицама Спортског центра и најмлађим милановачким фудбалерима, истакао је да се указала потреба да и најмлађи морају имати своје одређене термине тренирања јер су деца и њихово физичко здравље приоритет над свим приоритетима, а посебно талентована деца који својим радом и тренинзима могу појединачно или екипно да заиграју у великим клубовима широм Србије и иностранства, и тиме промoвишу свој град и општину.

Овом приликом одиграно је неколико међусобних утакмица најмлађих селекција ова четири фудбалска тима, док су своја фудбалска умећа показали ревијално и старији и то запослени у Општинској управи општине Горњи Милановац и јавном комуналном предузећу „Горњи Милановац“ .

Како најављују оргaнизатори Спортско-рекреативног центра “Горњи Милановац“, под руковoдством новоизабраног в.д. директора Милете Богдановића, ово лето биће испуњено са доста спортских активности, са најавом да ће бити пуно изненађења за купаче Градског базена, које очекује преуређен базенски комплекс са допуњеним мобилијаром у облику тобогана и других садржаја. Званично отварање градског базена очекује се сутра.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23668

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top