Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ФК „СЛОБОДА“

ФК „СЛОБОДА“

У ПРВОЈ УТАКМИЦИ БАРАЖА ЗА ПЛАСМАН У КАДЕТСКУ ЛИГУ СРБИЈЕ, КАДЕТИ ФУДБАЛСКОГ КЛУБА „СЛОБОДА“ У ШАПЦУ СУ САВЛАДАЛИ ВРШЊАКЕ САВАЦИЈУМА РЕЗУЛТАТОМ 2 ПРЕМА 0. ПОГОДЦИМА НИКОЛЕ ПАНТОВИЋА И ЛАЗАРА ГРУЈИЧИЋА ЧАЧАНИ СУ НАПРАВИЛИ ВЕЛИКИ КОРАК КА ИСТОРИЈСКОМ УСПЕХУ.
ТРЕНЕР КАДЕТА „СЛОБОДЕ“ САША КОВАЧЕВИЋ ИСТАКАО ЈЕ ДА ЈЕ ЗАДОВОЉАН КАКО ЈЕ ЊЕГОВ ТИМ ИГРАО ТОКОМ ЧИТАВОГ ПРВЕНСТВА И НАГЛАСИО ДА ОЧЕКУЈЕ ДА ЋЕ ЊЕГОВИ ИЗАБРАНИЦИ НОВИМ ТРИЈУМФОМ ОКОНЧАТИ БАРАЖ. РЕВАНШ МЕЧ ЈЕ НА ПРОГРАМУ У СУБОТУ 22. ЈУНА, НА СТАДИОНУ У ВЕЛИКОЈ КОЛОНИЈИ, ГДЕ СЕ ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКА ПОСЕТА НАВИЈАЧА.
У ОКВИРУ КОМПАНИЈЕ „СЛОБОДА“ ПОСТОЈИ СПОРТСКО ДРУШТВО КОЈЕ БРОЈИ 7 СПОРТСКИХ КОЛЕКТИВА КОЈИ БЕЛЕЖЕ ИЗУЗЕТНЕ РЕЗУЛТАТЕ ПОСЕБНО У МЛАЂИМ СЕЛЕКЦИЈАМА. ПРЕДСЕДНИК ФК „СЛОБОДА“ ВУЛЕ РЕСИМИЋ ЧЕСТИТАО ЈЕ ЕКИПИ НА ПОБЕДИ У ШАПЦУ И ДОДАО ДА ЈЕ СВЕ СПРЕМНО ЗА УТАКМИЦУ КОЈА ЋЕ БИТИ ОДИГРАНА У ЧАЧКУ.
РЕВАНШ СУСРЕТ ПОЧИЊЕ У 17:30 А ИЗ ФК „СЛОБОДЕ“ ПОЗИВАЈУ СВЕ НАВИЈАЧЕ ДА ДОЂУ У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ И ПРУЖЕ ПОДРШКУ МЛАДИМ ФУДБАЛЕРИ КАКО БИ ЗАБЕЛЕЖИЛИ ПОБЕДУ И У СЛАВЉЕНИЧКОЈ АТМОСФЕРИ КРУНИСАЛИ КРАЈ ЈЕДНЕ ИЗУЗЕТНО УСПЕШНЕ СЕЗОНЕ.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top