Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Апел за помоћ у проналажењу украденог тркачког бицикла

Апел за помоћ у проналажењу украденог тркачког бицикла

Чачак, 09.07.2013.

У току ноћи, 07/08.  јула из породичне куће репрезентативца бициклистичког клуба „БОРАЦ“ из Чачка,  Марка Даниловића,  у улици Обилићевој 138 у Чачку,  непознато лице украло је тркачки бицикл, са којим се Марко такмичио претходног дана у дресу „Борца“         на трци у Апатину.

Крађа је пријављена Полицијској управи у Чачку. Ради се о веома вредном бициклу, марке BASSO LAGUNA, који је купљен у марту месецу ове године захваљујући донаторима Бициклистичког клуба „БОРАЦ“. Као што Вам је познато ове године Бициклистички клуб „БОРАЦ“  поново има јаку сениорску екипу, састављену од такмичара који су рођени у Чачку. Марко Даниловић је стандардни репрезентаивац Србије, учесник управо завршених Медитеранских игара у Турској. Он треба у среду 10.07.2013.године да путује са Репрезентацијом Србије на јаку трку у Румунију, која је задња провера пред Првенство Европе, које ће се одржати од 18-21.07.2013.године у Чешкој.

Због крађе “основног средства за рад”,  у овом случају тркачког бицикла, поставља се питање да ли ће Марко имати са чиме да се такмичи и да представља свој град, клуб и државу на највећим спортским такмичењима у Европи.

Ако приметите  поменути бицикл  или имате  било каква сазнања у вези са овом  крађом,   молимо да јавите  Полицијској управи у Чачку или на телефон 062/66 07 08.

Опис бицикла је: рам је марке BASSO LAGUNA, црне мат боје са великим белим словима, опрема SHIMANO ULTEGRA, точак задњи MAVIC CSIRIUM црн, предњи MICROTECH.

 

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top