Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ФК „Црвена звезда“ увеличала прославу ФК „Слатина“

ФК „Црвена звезда“ увеличала прославу ФК „Слатина“

Почетак и крај једног спортског догађаја јучерашњег поподнева и вечери у Слатини, а у касним вечерњим сатима на игралишту ОШ “Свети Сава” у Атеници дуго ће се памтити и препричавати у чачанском крају.

 

Вредни фудбалски радници Слатине уложили су максималан труд како би на заиста величанствен начин дочекали фудбалере Црвене звезде, који су јуче пред скоро 3000 гледалаца увеличали прославу великог јубилеја клуба, 60 година успешног рада и постојања.

 

Много звучније, уз праве овације и салве аплауза, од самих фудбалера на игралишту у Слатини дочекан је легендарни фудбалски ас, трећа “Звездина звезда”, Драган Џајић. У присуству министра, Велимира Илића, спортских радника и руководства града, Џаја је излазио у сусрет баш свима – од најмлађих генерација до садашњег играчког кадра, ветерана, навијача. Стрпљиво, како то и доликује угледу и реномеу европског и светског аса, одговарао је на питања новинара, делио аутограме, позирао фоторепортерима. Слике, али и речи са јучерашњег спектакла на најлепши начин потврђују величину фудбалског празника у Слатини.

По повратку из Слатине, Драган Џајић и играчи Црвене звезде посетили су терен ОШ “Свети Сава”, где је у току турнир “Златна лопта”. Те вечери није било фудбалских надигравања, али јесте праве феште.

Око 300 гледалаца стрпљиво је више од 2 часа чекало црвено – беле и Џајића, и у Београд их испратило овацијама.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top