Nalazite se ovde:Naslovna » Некатегоризовано » Сервисне информације за 11.јул

Сервисне информације за 11.јул

Према подацима из Хитне помоћи, у Чачку у протекла 24 часа у амбуланти је евидентиран 41 преглед, а кућних посета било је 29.

У чачанском породилишту у току јучерашњег дана рођене су три бебе, две девојчице и један дечак.

Дежурна апотека у Чачку је „Др Драгиша Мишовић“ у Скадарској улици, а у Горњем Милановцу дежурна је апотека „Невен“ у улици Војводе Милана.

Данас се настављају радови на реконструкцији водоводно-канализационе мреже у делу улице Светозара Марковића, па је саобраћај потпуно обустављен од Синђелићеве до улице Цара Лазара, поред Зелене пијаце. Место извођења радова је јасно обележено саобраћајном сигнализацијом. Због ових радова долазиће до повременог искључивања воде.

Због планираних радова на водоводној мрежи у Горњем Милановцу од 8 до 12 часова без воде ће бити Хајдук Вељкова и Обилићева улица.

Према информацијама из Електродистрибуције Чачак, због радова на далеководу без електричне енергије биће потрошачи у Соколићима и Брђанима – засеок Дакићи, у времену од 9 до 16 часова.

ЕЛД обавештава да је телефонски број за пријаву кварова дежурној служби ЕД Чачак 032/322-084.

Дежурна служба за пријаву кварова у Горњем Милановцу је 032/717-240, а у Драгачеву 032/854-151.

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Пре путовања обавезно се информишите у служби информација на број телефона 063/619-149. Број телефона аутобуске станице 032/222-461.

Информишите се о поласцима пре путовања железницом. Број телефона железничке станице 032/222-518 или се информишите на сајту Железница Србије http://w3.srbrail.rs/zsredvoznje/?lang=sr.

На подручју Чачка догодиле су се две саобраћајне незгоде у којима је једно лице тешко повређено, а у Горњем Милановцу у једној саобраћајној незгоди две особе су прошле са лакшим телесним повредама.

Радарска контрола биће до 13 часова на деоници од Риђага ка Међувршју.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top