Nalazite se ovde:Naslovna » Култура » ARLEMM 2013: Промоција у Чачку.

ARLEMM 2013: Промоција у Чачку.

arlemm 3

15. јул 2013.

Промоција  АРЛЕММ-а, јединствене музичке манифестације, коју организује општина Ариље, одржаће се у уторак, 16.јула, на Градском тргу у Чачку, с почетком у 19 сати.

Овог лета, од 21. јула до 4. августа, одржаће се по четврти пут АРЛЕММ, јединствена музичка манифестација. У Ариљу ће се, тим поводом, окупити 70 најталентованије деце из више од 20 градова. Они ће преузимати знање из области класичне музике од наших најбољих уметника, познатих професора, попут Дивне Љубојевић, Наталије Младеновић, Александра Хаџи-Ђорђевића, Дејана Млађеновића и многих других.
У несвакидашњем амбијенту, на отвореном, публика ће уживати у бесплатним атрактивним концертима, у оквиру АРЛЕММ арт фестивала 26-27. јула. На сценама у порти ариљске цркве, градском тргу, речном острву Уски вир на Рзаву, наступиће: најперспективнији полазници, професори, Дивна Љубојевић и МЕЛОДИ, Трио Балкан Стрингс, Лука Игњатовић и Јазз оркестар ФМУ, Ратко и РадишаТеофиловић, Бојана и Никола Пековић и многи други. Посетиоци ће моћи да виде и велику изложбу фотографија Тање Драшкић-Савић која већ годинама прати АРЛЕММ.
Отварање ове манифестације, која у специфичном споју лепоте природе и лепоте уметности никога неће оставити равнодушним, заказано је за 21. јул. Као пројекат с далекосежним утицајем на глобалну културу у нашој земљи, где су активности за полазнике, као и оне за посетиоце, бесплатне, ова манифестација стекла је подршку Министарства културе Републике Србије и бројних донатора.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23967

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top