Nalazite se ovde:Naslovna » Економија » У ЧАЧАНСКОЈ „ЧИПСАРИ“ ПОЧЕЛА ПРОИЗВОДЊА ПИРЕА

У ЧАЧАНСКОЈ „ЧИПСАРИ“ ПОЧЕЛА ПРОИЗВОДЊА ПИРЕА

У ЧАЧАНСКОЈ „ЧИПСАРИ“ ПОЧЕЛА ПРОИЗВОДЊА ПИРЕА

18. јул 2013.
 У ЧАЧАНСКОЈ „ЧИПСАРИ“ ПОЧЕЛА ПРОИЗВОДЊА ПИРЕА

Чачанска компанија „Chips wаy“ покренула је производњу пиреа од кромпира са дневним производним капацитетом више од седам хиљада килограма.-За сада пире се пакује у тзв. „џамбо“ паковањима, док ће од септембра овај производ након редизајна амбалаже у малопродаји бити доступан у појединачним „породичним“ паковањима- најављује генерални директор компаније Томислав Бајевић.

Увођењем у производњу кромпир пиреа „Chips wаy“ је проширио своју делатност и на прехрану, а за производњу пиреа и чипса користи се искључиво домаћи кромпир, чији је откуп за ову годину почео пре неколико дана. За сада сигуран пласман и уговорену цену има око 200 пољопривредних произвођача кромпира углавном из чачанског краја, док се према речима Бајевића, очекује да ће у наредној години тај број бити повећан на 500 домаћинстава.

-У односу са произвођачима компанија жели да успостави висок ниво узајамног поверења у пословању-каже Томислав Бајевић и додаје да је основни циљ компаније добар квалитет на који су потрошачи производа чачанске „Чипсаре“ навикли.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24027

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top