Nalazite se ovde:Naslovna » Образовање » Деца безбедно стигла „Ластиним“ аутобусом на море

Деца безбедно стигла „Ластиним“ аутобусом на море

Деца безбедно стигла „Ластиним“ аутобусом на море

Деца безбедно стигла „Ластиним“ аутобусом на море

30. јул 2013.
У петак после поноћи 26. јула 2013. године дошло је до међусобних размирица у аутобусу СП „Ласта“ који је саобраћао ка Чачку, између чланова посаде, жене и мушкарца возача, а који је био ангажован за превоз деце на екскурзију.
Возачи су кренули аутобусом у којем није било путника ка Чачку, где су требали да покупе децу из чачанских вртића и да их превезу до Улциња на море. Саобраћајна полиција у Чачку зауставила је аутобус пре уласка у град и привела једног возача, јер је имала дојаву о нападу једног возача на другог члана посаде, након чега му је одређено задржавање од 48 сати.

По групу деце која је требала да се превезе у Улцињ, одмах је дошла друга посада возача, тако да су сви безбедно превезени и стигли у предвиђено време на жељену дестинацију.
Колективним Уговором о раду саобраћајног предузећа „Ласта“ дефинисано је да је физички обрачун на радном месту строго кажњив, те ће, уколико истрага докаже да је дошло и до физичког обрачуна међу члановима посаде, оба возача бити строго санкционисана.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top