Nalazite se ovde:Naslovna » Некатегоризовано » Сервисне информације

Сервисне информације

30. јул 2013.

– Дежурна апотека је „Др Драгиша Мишовић“, која се налази у Скадарској улици

– У Горњем Милановцу до 1. августа  дежурна је апотека „Таковски устанак“ која се налази у Рајићевој улици

– Градској болници недостају све крвне групе, а ургентно је О + и А+ . Добровољни даваоци могу се јавити у службу трансфузије сваког радног дана до 13 сати

– У чачанском породилишту 29. јула  рођене су 3 бебе, 2 девојчице и 1 дечак

– Екипе Хитне помоћи у последња 24 сата  имале су 34 прегледа у амбуланти, а дежурни лекари су на терен излазили 46 пута

– Екипе Хитне медицинске помоћи у Горњем Милановцу, у протекла 24 сата интервенисале су 53 пута, у ординацији је обављено 39 прегледа, а кућних посета је било 14.

Продужетак неповољног утицаја биометеоролошких прилика може довести до даљег појачања тегоба код свих хроничних болесника. Посебан опрез се саветује особама са церебро-васкуларним и респираторним обољењима. Метеоропатске реакције могу бити изражене у виду главобоље, раздражљивости и болова у мишићима.

Претходног дана на путевима у Србији догодиле су се 94 саобраћајне незгоде у којима је 48 лица повређено, а2 особе су изгубиле живот.

Усаобраћајној несрећи у Чачку једно лице је погинуло, а 2 су лакше повређена, а у саобраћајној несрећи која се догодила на подручју Ивањице једна особа је задобила тешке телесне повреде.

Због планираних радова на водоводној мрежи у Горњем Милановцу од 8:00 до 11:00 часова без воде ће бити део улице Вука Караџића од Војводе Милана до Курсулине, а од 11:00 до 14:00 часова део Таковске од Курсулине до Дринчићеве.

Квар у насељу Црни Врх биће отклоњен у току дана.

На подручју Ариља у 10:00 сати доћи ће до прекида у испоруци воде у горњој зони села Богојевићи, због радова на замени дела водоводне линије на краку Медљен.

-Радарска контрола на путном правцу Прељина-Штавица до 13 часова и у Горњем Милановцу у времену од 12:00 до 20.00 часова.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top