Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Безбедност ђака

Безбедност ђака

23. август 2013.
Полицијска управа Чачак ће на подручју Моравичког округа од 1. до 16. септембра текуће године, сваког радног дана од 7 до 19:30 h, на путевима у близини школа, интензивирати рад саобраћајне полиције на спровођењу мера за безбедно учешће деце у саобраћају, приликом доласка у школу и одласка кући, са посебном пажњом на ученике који први пут полазе у школу.
Са почетком нове школске године, екипе ЈП „Градац“ почеле су обнављање хоризонталне и вертикалне сигнализације у зонама основних и средњих школа на територији града Чачка. У зонама школских објеката користиће се такозвана „хладна пластика” за обележавање хоризонталне сигнализације, јер се она показала као ефикаснија и трајнија, кажу у ЈП „Градац“ и додају да ће се поред тога знакови, стубићи и сва остала вертикална сигнализација такође поправити и заменити где год је оштећена.
Начелник одељења Саобраћајне полиције Чачак, каже да је у току и остваривање увида у стање саобраћајне сигнализације у зони школа.
Начелник Бошковић истиче да ће се током септембра и октобра месеца , у свим основним школама на подручју ПУ Чачак, одржати предавања “ђацима првацима” о основним правилима саобраћаја.
 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top