Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » Наталија Поповић освојила Hungarian Open

Наталија Поповић освојила Hungarian Open

Наталија Поповић освојила Hungarian Open

30. август 2013.
На турниру Tennis Europe до 14 година, који је одржан у мађарском граду Печују од 25. 08.  до 30. 08. 2013., млада чачанска тенисерка Наталија Поповић освојила је прво место у сингл конкуренцији.
Она је у финалу, веома лако, победила Хрватску тенисерку Анду Каранушић, тренутно рангирану на 32. месту у Европи до 14 година, резултатом 6:2, 6:2. У полуфиналу је била боља од још једне Хрватске тенисерке и репрезентативке Нели Шуњић са резултатом 6:2, 6:2. Ово је друга победа у последњих месец дана Наталије над Нели, скоро идентичним резултатом, пошто ју је добила и у Никшићу резултатом 6:1, 6:2. У четвртфиналу Поповићева је била боља од домаће играчице Fruszine Szabo, коју је победила резултатом 6:3, 6:3.
У дублу је заједно са нашом тенисерком из Суботице, Милом Мејић освојила треће место.
Након овог турнира Наталија ће побољшати свој ранг, тако да ће бити пласирана међу најбољих 35 девојчица у Европи до 14 година, самим тим ће бити и најбоље рангирана девојчица из Србије на листи ТЕ до 14 година.
Сада Наталију очекују припреме за почетак следеће године, када ће стартовати на турнирима из календара ITF-a, на којима учествују најбоље светске јуниорке.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24395

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top