Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » Караван “Идемо са Душаном у Брно” у недељу у Чачку

Караван “Идемо са Душаном у Брно” у недељу у Чачку

Караван “Идемо са Душаном у Брно” у недељу у Чачку

13. септембар 2013.

Такмичарски караван “Идемо са Душаном у Брно”, у организацији НИС Петрола и НИС Petrol racing team-a, у недељу, 15. септембра, посетиће Градски трг у Чачку. Посетиоци који том приликом буду желели да тестирају снагу својих рефлекса моћи ће да возе на симулатор стази, на којој ће се Душан Борковић такмичити у последњој трци ETCC сезоне. Осим вожње, моћи ће да упознају актуелног европског шампиона у аутомобилизму, уживају у добром ритму и многим другим изненађењима од 12,30 до 18 часова. Пријављивање заитересованих је истог дана од 13,30 до 14,45 часова.
Такмичар који постигне најбољи резултат путоваће са Душаном у Брно (Чешка), где ће 6. октобра бити вожена последња трка ETCC сезоне. Победник ће присуствовати тркама европског аутомобилског такмичења највишег ранга под патронатом Међународне аутомобилске федерације, са ексклузивним приступом pitstopu NIS Petrol racing teama-a.
Душан Борковић ће на последње две трке у сезони дати све од себе да понови успехе са претходних наступа, како би задржао треће место у генералном пласману у дебитанстској сезони у европском такмичењу највишег ранга.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top