Nalazite se ovde:Naslovna » Култура » Пројекат „Култура и волонтерство“

Пројекат „Култура и волонтерство“

Пројекат „Култура и волонтерство“

13. септембар 2013.

Петочлана делегација из три норвешке и две српске општине у циљу завршетка активности рада на трогодишњем пројекту „Култура и волонтерство“ од сутра су у петодневној посети општине Горњи Милановац.

Пројекат је започет 2010. године уз финансијску подршку Норвешког Министарства Иностраних послова. Учеснике на пројекту чине представници три норвешке комуне братимљене са три српске општине и то Комуна Вефсн братска општина Општине Горњи Милановац, затим комуна Хемнес која је партнер Општини Прокупље и Комуна Хатфјелдал братска општина са Општином Врњачка Бања.

Општина Горњи Милановац чији је координатор на овом пројекту Душица Нешовић, угостиће овог пута кординаторе из ове три норвешке општине – господина Јим Нердала, Ролфа Фјеллестада и Бјорна Ерик Давидсона и координаторе из Врњачке Бање и Прокупља, Валентину Крстић и Ивана Петровића. На састанцима ће се сумирати постигнути резултати на пројекту, израдити завршни извештај и креирати будуће апликације за наставак сарадње на пројекту којим ће се у наредном периоду аплицирати код Норвешког министарства иностраних послова.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top