Nalazite se ovde:Naslovna » Економија » Хотел „Крагујевац“

Хотел „Крагујевац“

14. септембар 2013.

Хотел „Крагујевац“ је смештен у строгом центру Крагујевца, на ексклузивној локацији. Препознатљив је као традиционални центар друштвених збивања, као домаћин бројних културних манифестација, славља, пословних окупљања, семинара и презентација. Привучене пријатним амбијентом, богатим искуством у пружању угоститељских услуга, добром организацијом, квалитетом смештаја и кухиње, бројне истакнуте личности из културне, политичке, привредне и научне сфере, из земље и иностранства, радо бораве у хотелу „Крагујевац“. Смештајни, угоститељски и рекреациони део је оно чиме располаже овај хотел, као и осталим пратећим садржајима који су потребни за угодан боравак, забаву и одмор.

Предности овог хотела су и у труду који улаже у креирању пријатног амбијента, у љубазности особља и високом професионализму, базираном на стручности и искуству, у доброј кухињи и избору пића, у обиму и квалитету смештајних капацитета.

Хотел „Крагујевац“ располаже смештајем високе категорије, нуди велики избор једнокреветних, двокреветних, трокреветних соба, као и апартмана.

Уколико желите да уживате у специјалитетима домаће и интернационалне кухиње, врхунским страним и домаћим винима, у менију хотела „Крагујевац“ свакако ћете наћи праву ризницу најбољих јела и вина.

Хотел „Крагујевац“ је идеално место, како за јединствене тренутке са породицом и пријатељима, тако и за пословне састанке.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top