Nalazite se ovde:Naslovna » Образовање » Научни скуп у Регионалном центру

Научни скуп у Регионалном центру

20. септембар 2013.

У суботу, 21. септембра 2013. године у 11:30 у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Чачку у биће одржан Научно- стручни скуп са међународним учешћем „Реинжењеринг пословних процеса у образовању- РППО 2013“.

На скупу ће се окупити научни и стручни радници из Србије и иностранства. Тема Конференције биће идентификација проблема у настави технике, истраживање узрока и проналажење начина да се ти проблеми реше од предшколског узраста до факултетског образовања. На конференцији ће се посебно разматрати материјали у вези са националним стандардима за информатичке предмете, што је од значаја за даљу успешност реализације наставе тих предмета.

Организатор Конференције је Факултет техничких наука у Чачку уз суорганизацију Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању у Чачку, Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву, удружења која се баве техничким образовањем и покровитељство републичког Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Универзитета у Крагујевцу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top