Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » Бициклом до здравља

Бициклом до здравља

23. септембар 2013.
Неформална омладинска група “Бициклом до здравља “ уз подршку Ресурс центра “Форца Пожега” у оквиру програма “МЛАДИ СУ ЗАКОН – Моравички округ”, који финансира Министарство омладине и спорта у недељу 22. сепрембра 2013. организовала је Бициклијаду “Чачак – Коштунићи”. Организација „Бициклијаде 2013“ имала је за циљ да промовише и скрене пажњу на здраве стилове живота и квалитетно провођење слободног времена младих, да мотивише и охрабри младе на активнији и здравији живот. Партнери у организацији Бициклијаде били су Бициклистички клуб „Борац“ и Културни центар „Лифт“ из Чачка.
Промотер Бициклијаде је био Мићо Брковић, двоструки учесник Олимпијских игара, петоструки најбољи спортиста Града Чачка, бивши такмичар Бициклистичког клуба „Борац“.
На платоу испред Дома клутуре у Чачку окупило се око 150 учесника. Уз лагану вожњу и дружење после  27 км стигло се до Коштунића. У каравану су се налазили учесници разног старосног доба од 10-70 година, женског и мушког рода, са различитим квалитетом бицикала и физичке припремљености, а једни другима су помагали да сви дођу до циља са што мање напора.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top