Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Посета представника Министарства одбране Горњем Милановцу

Посета представника Министарства одбране Горњем Милановцу

Посета представника Министарства одбране Горњем Милановцу

24. септембар 2013.

Поводом примопредаје дужности начелника Управе регионалног центра Министарства одбране у Ваљеву, а коме припада и центар Министарства одбране у Горњем Милановцу, данас је заменик председника општине Мирослав Миловановић уприличио пријем за пуковника Драгана Ковачевића досадашњег начелника овог центра и новопостављеног начелника пуковника Драгана Стојчић који ће убудуће руководити Управом овог регионалног центра.

У циљу примопредаје и упознавања стања на терену, гости су обишли двадесет и седам општина и пет градова западне Србије обухваћене овим регионалним центром са седиштем у Ваљеву. Иначе, укупно има пет регионалних центара Министарства одбране у Србији. Према речима пуковника Ковачевића који се повлачи са функције због одласка у пензију, Горњи Милановац је остављен за сам крај обиласка због традиционално најбоље сарадње и односа према Војсци Србије, искористивши прилику да се због деценијске дугогодишње успешне сарадње лично захвали представницима власти у Горњем Милановцу, посебно председнику општине Милисаву Мирковићу.

Такође, добру обострану дугогодишњу сарадњу истакао је и заменик председника општине Миловановић, уједно захваливши се пуковнику Ковачевићу на свим досадашњим спроведеним заједничким активностима у служби народа, а честитке на постављењу са жељом за успехом у раду и доброј будућој сарадњи заменик председника је пожелео у своје, и у име председника општине Милисава Мирковића, новопостављеном начелнику пуковнику Стојчићу .

Приликом разговора заменик председника општине упознао је новопостављеног начелника са радом Општинске управе, привредним и друштвеним околностима у Горњем Милановцу, као и са добром сарадњом са Центром Министарства одбране који функционише у згради Општине, под руководством начелник Душана Матовића који је приликом разговора такође потврђивао позитивне оцене и утиске саговорника.

На самом крају сусрета у завршној речи пуковник Драган Стојчић је рекао да стекао инпресиван утисак приликом посете Горњем Милановцу и да су се на први поглед потврдиле приче о позитивним искуствима његовог предходника, остаје нам само да се та међусобна сарадња у општем интересу настави, па чак и унапреди на виши ниво.

Информативна служба

Кабинета председника општине

24.09.2013.године

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top