Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ЛОВ НА СМАРТ ТЕЛЕФОН У ЧАЧКУ

ЛОВ НА СМАРТ ТЕЛЕФОН У ЧАЧКУ

3. октобар 2013.

Теленоров Смарт караван стиже данас у Чачак и од 16 часова организоваће Tweet Up под називом #KaravanUp за све локалне блогере, твитераше и заинтересоване грађане у кафићу „Dolce Vita“ на Градском шеталишту који се налази близу Теленорове продавнице. У периоду од 14 до 15 часова биће организована игра „Лов на смарт телефон“ где ће сви заинтересовани грађани Чачка имати прилику да освоје паметни телефон Теленор Смарт Про. Услов је да такмичари поседују налог на Твитеру и паметни телефон који има могућност скенирања QР кодова.

Дружење се наставља од 16 часова када ће грађани имати прилику да попричају са Теленор тимом и да из прве руке чују нешто више о новим услугама и уређајима, а Теленор тим ће делити и пригодне поклоне.

У циљу побољшања рада мреже и већег задовољства корисника, Теленор тим ће и у Чачку посетити оне који путем Теленорових друштвених мрежа Фејсбука или Твитера пријаве сметње или потешкоће са сигналом Теленорове Паметне мреже.

Све информације у вези са игром, као и фотографије, видео материјале и извештаје са Смарт каравана можете пратити на Теленоровим налозима на друштвеним мрежама Фејсбук и Твитер као и на wеb страницама наших партнера PC Pressa и ITTV продукције на адреси www.livetv.rs. Дневник Каравана биће доступан на сајту www.telenor.rs и у наредном броју магазина Контакт.

Сваког месеца до краја године, осим јула и августа, најчешће последњег четвртка у месецу Теленор Смарт караван посетиће други град. Сезона лова на смарт уређаје је у пуном јеку! Придружите се.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top