Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » Бициклисти „Борца“ тријумфовали на трци у Аранђеловцу

Бициклисти „Борца“ тријумфовали на трци у Аранђеловцу

Бициклисти „Борца“ тријумфовали на трци у Аранђеловцу

7. октобар 2013.

Јован Зекавица, члан сениорске екипе Бициклистичког клуба БОРАЦ, победио је седму трку у оквиру Бициклистичке лиге Србије која је одржана у Аранђеловцу у недељу 06. 10. 2013. године.

Претпоследња трка у оквиру бициклистичке лиге Србије за 2013. годину, одржана је у Аранђеловцу у оквиру Меморијала Милана Милићевића Пула, у организацији бициклистичког клуба „Шумадија Биро план“. Стаза је била кружна улицама Аранђеловца, дужина круга је била 1100м.
Бициклисти Борца диктирали су јак темпо, што је проузроковало да се у водећој групи од четири такмичара нађе Зекавица. У финишу трке Зекавица је успео да се одвоји од својих пратилаца и у соло вожњи први прође кроз циљ испред Ивана Стевића из ОБК „Београд“ и Марка Станковића из „Металца“. Марко Даниловић је освојио пето место, док је Стефан Стефановић био седми. Ови резултати су узроковали да Борац освоји прво место екипно испред „Металца“ из Краљева и Радничког из Крагујевца.

Последња трка у сезони биће идућег викенда у Нишу, где ће се возити и финале овогодишње Бициклистичке лиге. Борац се тренутно налази на другом месту са малим заостатком за „Радничким“ из Крагујевца, тако да се очекује велика борба.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top