Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Сајам Бизнис база 2013

Сајам Бизнис база 2013

Сајам Бизнис база 2013

29. октобар 2013.

Европска мрежа предузетништва Србија у сарадњи са мрежама из других земаља, традиционално, сада већ четврти пут заредом, организују пословне сусрете у оквиру Међународног сајма предузетништва „Бизнис База“ у Београду, који се одржава од 27. до 29. новембра на Београдском сајму.  Свим потенцијалним заинтересованим учесницима омогућено је бесплатнo учешће на међународним сусретима, на којима ће oве године бити заступљени сектори грађевинскe, дрвнe, eлектро, металскe, машинскe индустријe, као и индустријe oбновљивих изворa енергије и рециклажe. Европска мрежа предузетништва пружа могућност да се у оквиру пословних сусрета упознају и успостави сарадња између предузећа кроз директан контакт, а такође и размене искуства. Пријавa за међународне пословне сусрете може се извршити најкасније до 5. новембра путем линкa: http://bb2013.talkb2b.net.

Европска мрежа предузетништва је систем који обезбеђује информације за развој пословања и проналажења пословних партнера и представља највећу мрежу за пословну подршку рада малих и средњих предузећа која је активна у 53 земље у свету. Деловањем Европске мреже предузетништва у Србији мала и средња предузећа и предузетници у позицији су да добију информације o условима за улазак на тржиште Европске уније (релевантни закони, директиве…), приликама за извоз, новим технологијама, потенцијалним партнерима, могућностима технолошког развоја и Оквирним програмима Европске уније, као и да са једног места имају приступ новим технологијама.

Пројекат се финансира из Оквирног програма за конкурентност и иновације (Competitiveness and Innovation Program, CIP). Европском мрежом предузетништва у Србији координира Национална агенција за регионални развој, а партнери на пројекту су Универзитет у Београду, Универзитет у Новом Саду, Универзитет у Нишу, Институт Михајло Пупин, Агенција за страна улагања и промоцију извоза и Привредна Комора Србије.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top