Nalazite se ovde:Naslovna » Економија » Конкурс за признање „Успешна у бизнису“

Конкурс за признање „Успешна у бизнису“

Конкурс за признање „Успешна у бизнису“

1. новембар 2013.

Национална агенција за регионални развој расписала је јавни позив за доделу признања најуспешнијим предузетницама по регионима под називом „Успешна у бизнису“.

Промоција програма подршке женском предузетништву кроз доделу признања најуспешнијим предузетницама по регионима у 2013. години одржаће се у понедељак 04. 11. 2013. године  у просторијама Регионалне агенције за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа у улици Цара Душана 49 у Краљеву са почетком у 11 часова.

Пријаве за признање „Успешна у бизнису“ могу поднети предузетнице која успешно управљају пословањем малог или средњег предузећа и истовремено имају више од 25% учешћа у власништву или су оснивачи предузетничке радње, друштвено одговорно послујету, имају одговоран однос према локалној заједници, животној средини, запосленима и пословним партнерима.

Изабраним најуспешнијим предузетницама биће додељена признања у виду плакете и добиће могућност да без надокнаде излажу на 12. Међународном сајму предузетништва „Бизнис база“ на заједничком штанду „Успешна у бизнису“, где ће  на свечаности бити додељено признање  27. 11. 2013. године. Рок за подношење пријаве је 08.11.2013.год.  Пријава се може поднети лично или  препорученом поштом на адресу Регионална агенција за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа, Цара Душана 49, 36000 Краљево или путем  електронске поште на e-mail: office@kv-rda.org

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23967

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top