Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ЗАКОН О ЛЕГАЛИЗАЦИЈИ НА СНАЗИ ОД 1. НОВЕМБРА

ЗАКОН О ЛЕГАЛИЗАЦИЈИ НА СНАЗИ ОД 1. НОВЕМБРА

29. новембар 2013.

ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ ОБАВЕШТАВА  да је Закон о легализацији објеката којим се уређују услови, поступак и начин легализације објеката ступио на снагу дана 01. 11. 2013. године.

 Поступак легализације покреће се по захтеву власника бесправно изграђеног објекта, односно његовог дела у року од 90 дана од дана ступања на снагу овог закона

Поступци за легализацију започети до дана ступања на снагу овог Закона по захтевима који су поднети до 11. 03. 2010. године, а који нису окончани до дана ступања на снагу овог закона окончаће се по одредбама овог закона.

 Захтеви и пријаве за легализацију поднети до 11. 03. 2010. године, сматрају се захтевима у смислу овог закона.

 Захтеви за легализацију поднети ван законом предвиђених рокова нису захтеви у смислу овог закона па су подносиоци дужни да поступак легализације покрену подношењем захтева до 29. 01. 2014. године.

Објекат који је изграђен до дана ступања на снагу овог закона може привремено до правоснажног окончања поступка легализације бити прикључен на електроенегетску, гасну и мрежу електронских комуникација или мрежу даљинског грејања, водовод и канализацију.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23709

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top