Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » УДРУЖЕЊЕ СПОРТСКИХ НОВИНАРА ЧАЧКА ИЗАБРАЛО СПОРТИСТУ ГОДИНЕ

УДРУЖЕЊЕ СПОРТСКИХ НОВИНАРА ЧАЧКА ИЗАБРАЛО СПОРТИСТУ ГОДИНЕ

18. децембар 2013.

У оквиру обележавања Дана града, Удружење спортских новинара Чачка, под покровитељством Града Чачка, организовало је избор за спортисту године. За најуспешнију спортисткињу проглашена је атлетичарка „Слободе“ Бојана Каличанин, а титулу најуспешнијег спортисте понео је кошаркаш Милош Јанковић.

Награду за животно дело добио је др Љубиша Дмитровић, док су посебне награде уручене кошаркашком тренеру Дејану Мијатовићу, тенисерки Ивани Јоровић и Маји Павловић, која се бави боди-фитнесом.

Специјалне награде добили су спортисти са посебним потребама: Владе Петковић, Милијанка Луковић, Милан Јовичић. Награда је припала и Школи за основно и средње образовање „1. новембар“, затим тренерима Селимиру Милошевићу и Владу Ђоковићу, као и рукометашима – браћи Ђорђу и Мирославу Томићевићу.

Награду за 60 година постојања добио је ФК „Слатина“.

Јубиларну награду добила је Зорица Јањић, за 20 година рада као секретарка Кошаркашког клуба „Борац“.

У конкуренцији за најуспешнијег професора физичког васпитања признање је додељено Србу Ристановићу, професору у Школи за основно и средње образовање „1. новембар“.

За најуспешнијег спортског радника проглашен је Миле Марковић, директор омладинске школе у ФК „Борац“.

Најуспешнији тренер у 2013. години је Рашко Бојић, дугогодишњи тренер у КК „Borac Mozzart Sport“.

За најуспешнију женску екипу проглашена је екипа Одбојкашког клуба „Либеро“, а за најуспешнију мушку екипу – екипа „Borac Mozzart Sport“-а.

Удружење спортских новинара прогласило је Наталију Поповић најуспешнијом младом спортисткињом, а као најбољег младог спортисту – атлетичара Немању Којића.

Плакета захвалности за дугогодишњи допринос развоју спорта постхумно је додељена Мишули Петровићу, оснивачу и директору ТВ „Галаксија 32“. Награду је у име породице примио унук Алекса Николић.

Овогодишшњи избор спортисте године одржан је у сали Скупштине града.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top