Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ЗИМСКЕ СПОРТСКЕ АКТИВНОСТИ У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

ЗИМСКЕ СПОРТСКЕ АКТИВНОСТИ У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

19. децембар 2013.

У Горњем Милановцу данас су започели радови на монтажи клизалишта које се налази у оквиру комплекса спортске хале “Бреза”. Клизалиште површине 360 м2, односно димензија 30х12 метара, у оквиру комплекса спортске хале „Бреза“ биће отворено почетком наредне недеље.
У недељу, након монтирања, извршиће се проба система за прављење ледене плоче, као и саме ледене подлоге. Већ почетком наредне недеље први посетиоци по цени од 150 динара за сат и по клизања, за све урасте и са коришћењем клизаљки, могу уживати у клизању све до почетка марта месеца. Поред ове активности која се реализује у организацији ЈП “Спортско-рекреативни центар”, из овог предузећа подсећају да ће фудбалски турнир “Трофеј Горњег Милановца 2013.” свечано бити отворен у суботу 21. децембра са почетком у 20 часова.
 

Према најавама из ЈП „Спортско-рекеративни центра“ Горњи Милановац, данас су почели радови на монтажи клизалишта површине 360 м2, односно димензија 30х12 метара, у оквиру комплекса спортске хале „Бреза“, које ће на задовољство љубитеља ове зимске рекреације бити отворено почетком наредне недеље.

Остаје да се у недељу, након монтирања, изврши проба система за прављење ледене плоче, као и саме ледене подлоге. Тако да већ почетком наредне недеље први посетиоци по цени од 150 динара за сат и по клизања, за све урасте и са коришћењем клизаљки, могу уживати у клизању све до почетка марта месеца.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top