Nalazite se ovde:Naslovna » Економија » НОВИ ПРОЈЕКАТ УДРУЖЕЊА ПОСЛОВНИХ ЖЕНА СРБИЈЕ

НОВИ ПРОЈЕКАТ УДРУЖЕЊА ПОСЛОВНИХ ЖЕНА СРБИЈЕ

25. децембар 2013.

Удружење пословних жена Србије започело је реализацију новог Пројекта „Предузетнице доприносе развоју економске политике у новом политичком контексту” (“Предузетнице доприносе”), који има за циљ да ојача дијалог између УПЖ Србије, локалних удружења предузетница и Народне скупштине Србије, како би се у утицало на формулисање политика, које ће бити родно сензитивне кад је реч о предузетништву.

Удружење пословних жена Србије активности на пројекту „Предузетнице доприносе” спроводи у 7 градова (Ваљево, Чачак, Бујановац, Бачки Петровац, Суботица, Зајечар и Београд) са следећим партнерима: Удружењем пословних жена „Надежда Петровић”, Чачак; Удружењем пословних жена „Еве”, Ваљево и Академијом женског предузетништва, Бачки Петровац.

Кроз рад са релевантним Одборима у Парламенту представиће се приоритети предузетница у Србији, на којима је потребно радити и за које је потребно добити подршку Парламента. Закључци са панел дискусија које ће се организовати у овим Одборима, биће укључене у Платформу за подршку женском предузетништву од стране Парламента.

Парламент је пружио институционалну подршку овом пројекту, који је финансиран од стране Делегације Европске уније и Владине канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом.

Поред рада на Платформи са Одборима у Парламенту, пројекат обухвата пет радионица о родном буџетирању, које ће се реализовати у Београду, Бачком Петровцу, Суботици, Зајечару и Бујановцу, округле столове у свих седам градова, на којима ће Платформа бити представљена, панел дисукусије на тему кварталних економских анализа о условима пословања за предузећа, свечано представљање и потписивање Платформе у Парлменту од стране председника Парламента на крају пројекта и снимање филма о пројекту.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top