Nalazite se ovde:Naslovna » Образовање » ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМУ ЗА ПРИЈЕМНИ НА ФТН

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМУ ЗА ПРИЈЕМНИ НА ФТН

5. фебруар 2014.

На Факултету техничких наука у Чачку почело је пријављивање кандидата који ће похађати бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита за упис у прву годину основних академских и интегрисаних академских студија.

Припремна настава из математике, физике, основа електротехнике, информатике и организације одржаваће се суботом и намењена је ученицима 4. разреда гимназија и средњих стручних школа. За сваки од понуђених предмета предвиђен је одређени фонд часова, а по завршеној настави биће организована провера знања. Као и претходних година, настава ће се одржавати суботом и изводиће је професори и асистенти факултета.

Интересовање за припремну наставу је сваке године све веће, а успешност кандидата на пријемном је на завидном нивоу. Желимо да се будући студенти добро припреме за пријемни, да упознају своје професоре и асистенте као и амбијент у коме ће студирати- каже др Милан Плазинић, продекан за наставу ФТН у Чачку, изражавајући задовољство због све веће заитересованости матураната за студије на овом факултету. Пријављивање кандидата за бесплатну припремну наставу траје до 13. марта и обавља се електронски посредством сајта Факултета техничких наука у Чачку: www.ftn.kg.ac.rs

На ФТН будући бруцоши могу се определити за један од шест студијских програма основних академских и интегрисаних академских студија у трајању од четири или пет година.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23708

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top