Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » РИК ПРОГЛАСИО ИЗБОРНУ ЛИСТУ ПОКРЕТА ДВЕРИ

РИК ПРОГЛАСИО ИЗБОРНУ ЛИСТУ ПОКРЕТА ДВЕРИ

15. фебруар 2014.

Републичка изборна комисија је синоћ, после 48 сати неоправданог одлагања, прогласила изборну листу Покрета Двери. Листа под називом ДВЕРИ –БОШКО ОБРАДОВИЋ на гласачком листићу ће бити под редним бројем 9!

Носилац листе, Бошко Обрадовић, тим поводом истиче зашто грађани треба да гласају за Двери.

-Зато што никада нисмо били на власти; зато што смо једини ставили породицу на прво место; зато што смо против Европске Уније и за савез са Русијом; зато што бранимо домаће економске интересе, домаћег привредника и пољопривредника; зато се боримо за интересе радника и сељака, војника, професора и лекара; зато што хоћемо да земља остане наша и не оде у руке странаца; зато што нас никада нису финансирали странци и тајкуни; зато што нисмо учествовали у лоповским приватизацијама; зато што на делу показујемо да постоји политика са моралом и поштењем; зато што нисмо издали Косово и Метохију; зато што смо зауставили тровање народа ГМО семеном и храном; зато што смо спречили педербалове и наметање хомосексуалне пропаганде нашој деци; зато што смо једини заступници српског расејања – набраја Обрадовић и подвлачи: Зато што верујемо у Бога и Српство и зато што су сви други исти, а наше време тек долази!

Подсећамо да се на листи број 9, међу налази 250 кандидата, налазе и председник Скупштине АП Косово и Метохија, Славко Стевановић, проф. на Универзитету Беркли (САД) и једна од лидера српске дијаспоре, др Јасмина Вујић, лекар Хитне помоћи – Београд и познати писац за децу, др Зорица Кубуровић, проф. др Мила Алечковић, некадашњи директор Математичке гимназије у Београду, проф. др Љубомир Протић и министар у Влади РС Крајине у изгнанству, Ратко Личина.

Информативна служба Покрета Двери

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top