Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ВОЈНА ЕВИДЕНЦИЈА НАЈБОЉЕ НАПРЕДУЈЕ У ЧАЧКУ И ЛУЧАНИМА

ВОЈНА ЕВИДЕНЦИЈА НАЈБОЉЕ НАПРЕДУЈЕ У ЧАЧКУ И ЛУЧАНИМА

20. фебруар 2014.

У четвртак, 13. фебруара 2014. године, градоначелник Чачка, господин Војислав Илић, са сарадницима, састао се са пуковником Драганом Стојчићем, доскорашњим начелником Регионалног центра министарства одбране – Ваљево, новопостављеним начелником овог центра, пуковником Небојшом Глигоријевићем и потпуковником Драгославом Радовановићем, начелником ЦМО – Чачак.

Разлог посете Чачку пуковника Стојчића и пуковника Глигоријевића је примопредаја дужности као и сарадња са локалном самоуправом, пре свега са лицем задуженим за послове одбране и безбедности при Градској управи, као и обилазак ЦМО – Чачак. Пуковник Стојчић је, приликом састанка са градоначелником, похвалио сарадњу локалне самоуправе са ЦМО Чачак, који је проглашен за најбољи Центар у оквиру Регионалног центра министарства одбране Ваљево. Један од критеријума за оцењивање рада Центра је и сарадња са локалном самоуправoм.

У Србији се тренутно врши евидентирање лица у војне евиденције. Пуковник Стојчић је обавестио градоначелника да је најбољи одзив, у оквиру Регионалног центра Ваљево, баш у Чачку и Лучанима.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23697

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top