Nalazite se ovde:Naslovna » Култура » 3. КОНКУРС ЗА НАЈБОЉУ ДИГИТАЛНУ ФОТОГРАФИЈУ

3. КОНКУРС ЗА НАЈБОЉУ ДИГИТАЛНУ ФОТОГРАФИЈУ

23. фебруар 2014.

Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ и Одбор Дисовог пролећа расписују конкурс за најбољу дигиталну фотографију ученика основних и средњих школа Моравичког округа, на тему „Мој свет“.
Фотографије ће се оцењивати у две категорије: 1) три најбоље фотографије ученика основних школа; 2) три најбоље фотографије ученика средњих школа. Награђени аутори биће проглашени на изложби најбољих фотографија у мају 2014. године, приликом чега ће бити додељене и пригодне награде.

Услови:
конкурс је отворен за ученике школа Моравичког округа
фотографије морају садржински одговарати прописаној теми конкурса
ученици појединачно могу послати до три (3) фотографије на конкурс
на конкурс се могу слати искључиво фотографије у дигиталној форми, путем електронске поште fotografija@cacak-dis.rs или личним достављањем у просторијама Библиотеке у Чачку на компакт диску или флеш меморији.

Уз фотографије ученици достављају и пријаву која садржи име и презиме аутора, адресу електронске поште, контакт податке, назив школе и одељења које похађају. Пријаве са фотографијама могу бити послате електронском поштом на адресу fotografija@cacak-dis.rs или лично у просторијама Библиотеке у Чачку, ул. Господар Јованова 6. Фотографије ће бити сачуване у дигиталној архиви Завичајног одељења.

Крајњи рок за слање фотографија на конкурс је 23. април 2014.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23672

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top