Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ НАЈАВЉУЈЕ НОВЕ ДОГАЂАЈЕ

КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ НАЈАВЉУЈЕ НОВЕ ДОГАЂАЈЕ

10. март 2014. године

Ponedeljak, 17. mart/18 sati/ Likovna galerija

Izložba „U gostima“

IN GOGH u gostima naziv je dečje izložbe koja će u ponedeljak, 17. marta od 18 sati biti predstavljena u Likovnoj galeriji. Postavku čine radovi polaznika likovne radionice Kulturnog centra, koje su mladi autori stvarali na temu „U gostima“.

Utorak, 18. mart/19 sati/ Galerija Doma kulture

Stvaralaštvo Vesne Mihailović

Vesna Mihailović, samostalna umetnica sa Rudnika u utorak, 18. marta predstaviće svoje stvaralaštvo u Galeriji Doma kulture. Na svojoj prvoj samostalnoj izložbi u Gornjem Milanovcu autorka će izložiti dvadesetak radova rađenih obradom drveta.

Otvaranje izložbe, koju organizuje Kulturni centar je u 19 sati.

Ponovo Montevideo

Zbog velikog interesovanja publike film „Montevideo, vidimo se“, reditelja i scenariste Dragana Bjelogrlića od 12. do 15. marta ponovo je na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra. Početak projekcija je od 20 sati.

Podsećamo, film govori o učešću jugoslovenske fudbalske reprezentacije na Prvom zvaničnom svetskom prvenstvu u Montevideu, 1930. godine.

Inspirisana istinitim događajima ovo je priča o istorijskom uspehu sporta na ovim prostorima i nastavak prvog filma koji je opisivao dešavanja koja su prethodila samom Prvenstvu.

Pored Bjelogrlića scenaristi su i Ranko Božić i Dimitrije Vojnov, a producent je Dejan Petrović.

Uloge tumače: Miloš Biković, Petar Strugar, Armand Assante, Viktor Savić, Elena Martinez, Branko Đurić, Predrag Vasić, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Ivan Zekić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Srđan Timarov, Andrija Kuzmanović, Nenad Heraković, Uroš Jovčić, Milan Nikitović, Rade Ćosić, Bojan Krivokapić. Specijalni gosti su Vlastimir Đuza Stojiljković, Dragan Nikolić i Concha Hidalgo.

Cena ulaznice je 250 dinara, a film će na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra biti do 15. marta.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23678

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top