Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » СНС У ЛУЧАНИМА ИЗДАО САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ РЕЗУЛТАТА ИЗБОРА

СНС У ЛУЧАНИМА ИЗДАО САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ РЕЗУЛТАТА ИЗБОРА

18. март 2014. године

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
Општинског изборног штаба СНС у Лучанима

Према резултатима прикупљеним са бирачких места у општини Лучани, убедљиву победу однела је листа Српске напредне странке „Александар Вучић – будућност у коју верујемо“, освојивши 61,38 % гласова изашлих бирача.

Српска напредна странка победила је у свих 38 драгачевских месних заједница и то на свим (42) бирачким местима. Највећу победу забележила је на бирачком месту Вича-2 у Бресту (86,24 %), а са преко 70 % гласова у месним заједницама: Велес, Расовац, Граб, Доњи Дубац, Доња Краварица, Живица, Крстац, село Лучани, Лисице и Тијање. У Котражи СНС освојила је 69,88 %, Вучковици 69,46 %, Драгачици 68,67 %, Негришорима 67,91 %, Рти-1 66,44 %, Турици 65,53 % …

Према подацима Општинског изборног штаба СНС, у Лучанима цензус су прошле још две листе: СПС-ПУПС-ЈС (14,8 %) и ДВЕРИ (5,86 %).

У општини Лучани је вођена прљава кампања од стране „перјанице“ локалне власти – СПС-а. Средствима свих грађана из буџета општине Лучани, у сеоским месним месним заједницама, извлачен је камен-шут за подасипање некатегорисаних путева у фебруару и марту месецу ради куповине гласова, а и коалициони партнери на листи СНС су дали веома скроман допринос изборној листи СНС.

Занимљиво је да кандидат за народног посланика на листи НДС и актуелни председник лучанске општине Младомир Сретеновић у свом родном месту Негришори освојио само 14 гласова или 5,22 % (СНС 182 или 67,91 %), а кандидат СПС-а Адам Тадић у Доњем Дубцу само 34 или 23,13 % (СНС 103 или 70,07 %).

Српска напредна странка, иако опозициона, у општини Лучани има највеће поверење грађана. Ови избори су показали да је актуелна локална власт у Лучанима веома лоша, да нема поверење грађана и да што пре треба да оде.

ШЕФ ИЗБОРНОГ ШТАБА
и повереник Општинског одбора СНС у Лучанима

мр. Слободан Јоловић

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23678

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top