Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » СНС У ЛУЧАНИМА ПОСТИГЛА НАЈБОЉЕ ИЗБОРНЕ РЕЗУЛТАТЕ

СНС У ЛУЧАНИМА ПОСТИГЛА НАЈБОЉЕ ИЗБОРНЕ РЕЗУЛТАТЕ

25. март 2014.

Повереништво Општинског одбора СНС Лучани, на заједничком састанку са општинским Изборним штабом одржаним у Гучи 24.03.2014. године, једногласно је закључило да постигнути изборни резултати у општини Лучани изборне листе СНС и њених коалиционих партнера „Александар Вучић – будућност у коју верујемо“ (са 61,38 %) су међу најбољима у Србији. Одражавају расположење грађана у овом тренутку и велику подршку председнику СНС и будућем председнику Владе Републике Србије Александру Вучићу.

Александар Вучић је својим радом, ангажовањем и визијом допринео да СНС данас има највећи углед и утицај на политичка збивања у Србији и општини Лучани, али и највећу одговорност за судбину земље и нашег народа.

Борба против корупције и криминала на институционалан начин, заустављање вишедеценијске пљачке Србије и сиромашења грађана, настојање да се у што је могуће краћем року покрену привредне активности и изврши економски опоравак земље, то што увек говори истину народу ма каква она била, Александра Вучића чини посебним и човека којем грађани данас највише верују.

Од Александра Вучића очекујемо формирање нове стручне и одговорне Владе, у којој неће имати места за оне који су допринели да се наше друштво и земља уруше, да се привреда уништи и опљачка, грађани остану без посла. Владе, у чијим министарствима и службама неће седети партијски феуди и трутови који ће располагати буџетским средствима на начин као што је то био случај годинама и деценијама уназад.

Дајемо му пуну подршку и на увођењу принципа одговорности чланова СНС за вршење јавних функција у име Странке и уклањање свих оних који су личне интересе ставили изнад интереса грађана Србије, ма коме припадали.

Очекујемо потпуну реформу државне управе и јавног сектора, доношење новог Закона о локалним изборима и расписивање покрајинских и локалних избора у најкраће могућем року.

Системски треба обезбедити да власт формирају изборне листе са највећим поверењем грађана. Спречити сваку врсту корупције од стране малих странака које трговином добијених одборничких мандата владају на штету грађана, најчешће чињењем као што је политичко и родбинско запошљавање, подела политичког плена, измишљањем функција и разним материјалним уступцима.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23668

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top