Nalazite se ovde:Naslovna » Култура » СЕМИНАР ЗА БИБЛИОТЕКАРЕ ОПШТИНСКИХ И ШКОЛСКИХ БИБЛИОТЕКА

СЕМИНАР ЗА БИБЛИОТЕКАРЕ ОПШТИНСКИХ И ШКОЛСКИХ БИБЛИОТЕКА

27. март 2014.

Матична библиотека “Владислав Петковић Дис“ организује у петак 28. марта 2014. године у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Чачку, од 11 до 17 часова акредитовани семинар на тему “Развојна библиотерапија као вид промовисања креативног читања у библиотеци“

Семинар је намењен библиотекарима општтинских библиотека Чачка, Ивањице, Горњег Милановца и Лучана, школским библиотекарима из основних и средњих школа чачанске општине, као и професорима српског језика и резредне наставе који раде на чувању језика и културе читања. Аутор и предавач је МА Јелена Митровић из Народне библиотеке Србије. Семинар је бесплатан, а сви полазници ће од Народне библиотеке Србије добити сертификате о оствареном стручном усавршавању.

Библиотерапија се као вид едукације и приближавања књиге и читања корисницима свих старосних доби у свету појавила још 30-их година прошлог века, а код нас је то нова дисциплина популарисања књиге. Полазници семинара биће у прилици да сазнају више о читању као превенцији и леку за лакше савладавање проблема савременог човека.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23656

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top