Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ДОБИО ПОМОЋ ИЗ ОПШТИНЕ КАВАДАРЦИ

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ДОБИО ПОМОЋ ИЗ ОПШТИНЕ КАВАДАРЦИ

23. мај 2014.

Камион хуманитарне помоћи општине Кавадарци из Македоније стигао је у поподневним сатима јуче у Горњи Милановац. Приликом дочека заменик председника општине Мирослав Миловановић је изразио велику захвалност општини Кавадарци, њиховом руководству и грађанству за несебичну подршку и помоћ коју су пружили нашој општини у овако тешком тренутуку.

Помоћ је стигла у виду пијаће воде, свих 16 палета је уручено у Црвени крст, а привремено ускладиштено у производним погонима графичке комапније „Папир принт“, одакле ће бити распоређени према приоритету како на угроженим теренима општине Горњи Милановац, тако и широм Србије где год је та помоћ потребна. Два дана раније, стигла су два камиона хуманитарне помоћи тежине 31.593 килограма и вредности око 6.000 евра из општине Куманово.

Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић и сви горњомилановчани су захвални Македонији и њеном народу на подршци, бодрењу и свакодневној пажњи. Такође, приликом сусрета са иностраним пријатељима, обе стране потврђују значај медијског ангажовање и пажње српске јавности, којима се захваљује јер су тиме свакодневно обавештени о ванредним приликама у Србији.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24372

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top