Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » КОМИСИЈЕ ЗА ПРОЦЕНУ ШТЕТЕ ОД ПОПЛАВА И ДАЉЕ ИМАЈУ ПОСЛА

КОМИСИЈЕ ЗА ПРОЦЕНУ ШТЕТЕ ОД ПОПЛАВА И ДАЉЕ ИМАЈУ ПОСЛА

26. мај 2014.

У Горњем Милановцу одржана је седница Штаба за ванредне ситуације на којој је између осталог речено да је ситуација на горњомилановачком подручју знатно боља у односу на претходни период.
Предочена је и информација о донаторским уплатама а надлежни су још једном упутили речи захвалности свима онима који су упутили било какву помоћ општини Горњи Милановац.

Обавеза општинског Штаба за ванредне ситуације је да се свакодневно обавештава јавност о дневном финансијском билансу стања наменског подрачуна буџета и другим донацијама, а везано за помоћ угроженима од последица елементане непогоде на горњомилановачкој територији.

Закључно са петком 23. маја – викендом нема платног промета, на општинском наменском подрачуну се налази 3.604.898 динара.

Данашњи закључак Штаба је да и даље ради више Комисија за процену штете, очигледно је да су за сада велика оштећења у путној привреди, а посебно на пољопривредним обрадивим површинама, с тиме што је још увек актуелна опасност од 310 клизишта, где је до сада потпуно порушено 6 кућа и 12 небезбедно за употребу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24370

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top