Nalazite se ovde:Naslovna » Куда вечерас » ГИМНАЗИЈАЛЦИ ПРИРЕЂУЈУ КОНЦЕРТ ЗА ПОМОЋ ПОПЛАВЉЕНИМА

ГИМНАЗИЈАЛЦИ ПРИРЕЂУЈУ КОНЦЕРТ ЗА ПОМОЋ ПОПЛАВЉЕНИМА

18. јун 2014.

 

Чачански Гимназијалци 3. пут ове школске године организују хуманитарни концерт. Први концерт је приређен за помоћ сестрама Јовановић, други за Ану и Луку, а трећи има за циљ помоћ настрадалима у поплавама.

За реализацију ове хуманитарне акције заслужни су ученици ове школе, који ће дати свој допринос наступом на концерту или као публика. Посебно се истиче труд матураната, који су, упркос бројним обавезама око матурског испита и пријемног испита за факултете, издвојили своје време и посветили га угроженим суграђанима. Да би концерт био успешно организован потрудили су се и Владимир Живановић – професор социологије и грађанског васпитања, Мирјана Јаневска – професорка музичке културе и музички уредник овог концерта, Милица Прокић – дизајнер плаката, као и бројни медијски покровитељи.

Концерт са јасном поруком, „Добро се добрим враћа“, биће одржан вечерас 18. јуна у 20 часова у малом дворишту Гимназије.

На концерту наступају: чланови групе Jazz project, Воајер, Јурка, Random, Збедем, Круг, затим, Александра Марковић, Анђела Манојловић, Ирена Јефтовић и Петар Грбовић.
 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24370

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top