Nalazite se ovde:Naslovna » Хроника » ИСПРАВНО ВОЗИЛО – БЕЗБЕДНО ВОЗИЛО

ИСПРАВНО ВОЗИЛО – БЕЗБЕДНО ВОЗИЛО

25. jun 2014.

У циљу припреме возила, за безбедније учешће у саобраћају, Министарство унутрашњих послова Републике Србије, у сарадњи са Аутомото савезом Србије и Асоцијацијом техничких прегледа возила, у периоду од 23. до 28. јуна 2014. године, у времену од 07,00 до 20,00 часова, спровешће превентивно-пропагандну акцију појачане контроле саобраћаја под називом “ИСПРАВНО ВОЗИЛО – БЕЗБЕДНО ВОЗИЛО”.

Основни циљ акције је да се бесплатно провери техничка исправност возила, како би се уочене неисправности благовремено отклониле, а тиме остварили повољни предуслови за безбедно одвијање саобраћаја. Осим поменутог, знатно би се повећао степен исправности возила на нашим путевима.

За време спровођења акције, саобраћајна полиција ће вршити појачану контролу возила и возача, посебно на путевима и улицама у насељеним местима и возачима указивати на значај исправности возила у саобраћају, посебно уређаја за управљање и заустављање, уређаја за спајање вучног и прикључног возила, пнеуматика, светлосно-сигналних уређаја и уређаја за погон на сабијени или течни гас као и поштовања правила саобраћаја.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top