Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ПРЕДСТАВНИЦИ ЦРВЕНОГ КРСТА НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

ПРЕДСТАВНИЦИ ЦРВЕНОГ КРСТА НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

26. јун 2014.

За новоизабраног секретара Црвеног крста Горњи Милановац Небојшу Ивовића и председника Црвеног крста Горњи Милановац Весну Ацовић председник општине Милисав Мирковић са сарадницима уприличио је данас свечани пријем.

На свечаном пријему председник Мирковић честитао је новоизабраном секретару Небојши Ивовићу избор на место секретара Црвеног крста Горњи Милановац пожелевши му да успешно и одговорно обавља поверени му посао, али истовремено одајући признање досадашњем секретару Црвеног крста Горњи Милановац Томиславу Марковићу чији су рад и ангажовање несумњиво допринели да се горњомилановачки Црвени крст сврста међу најбоље у Србији. Како је даље истакао, избори су окончани и сада се мора радити, указавши да Црвени крст мора остати и деловати као нестраначка организација као и до сада, а да ће Општина Горњи Милановац и даље пружати сву подршку раду горњомилановачког Црвеног крста. Иначе, овогодишњим буџетом Општине Горњи Милановац планирана средства за ову организацију износе око 5 милиона динара.

Захваливши се на указаном поверењу и избору за секретара, Небојша Ивовић је рекао да ће се кроз рад и ангажман максимално потрудити да оправда указано му поверење истакавши да ће уложити све напоре да горњомилановачки Црвени крст заузме што боље место на мапи хуманитарних организација како на националном тако и на међународном плану.

Досадашња председница Црвеног крста Весна Ацовић изразила је своју увереност да ће нови секретар успешно водити горњомилановачки Црвени крст, посебно имајући у виду да је истакнути активиста ове организације од свог детињства.

Састанку су присуствоавали и заменик председника општине Мирослав Миловановић, начелница Одељења за друштвене делатности Љиљана Тешић и шеф Кабинета Председника општине Драган Недељковић.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24372

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top