Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » СЕМИНАРИ ЗА УЧЕНИКЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „BE NATURE“

СЕМИНАРИ ЗА УЧЕНИКЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „BE NATURE“

26. јун 2014

У оквиру пројекта BE NATURE– боље газдовање локацијама НАТУРЕ 2000, биће одржани тематски семинари за децу школског узраста.

Пре реализације семинара у школама су реализовани тематски састанци за ученике и професоре, на коме је презентован пројекат. Након тога биће одржани тематски семинари у заштићеном подручју Овчарско – кабларска клисура. Семинари ће бити једнодневни а програм семинара осмишљен је тако да се планиране радионице реализују у природном окружењу тј. Овчарско – кабларској клисури. Радионице ће се фокусирати на проучавање влажних станишта, њихових карактеристика и врста које их насељавају, са посебним акцентом на птице.

Оквирно време реализације ових активности је почетак школске 2014/2015 године. Пројектни тим планира да учешће у овим активностима узму све школе са територије града Чачка.

Тематски састаници су одржани у виду једног школског часа у Прехрамбено – угоститељској школи, Медицинској школи, Гимназији, Економској и Техничкој школи у Чачку, на којима је ученицима ове школе презентован пројекат Бе-Натур. Активности ће бити настављене и у наредном периоду.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24370

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top