Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ОДРЖАНА СЕДНИЦА КОНФЕРЕНЦИЈЕ КЛУБОВА ГФЛ-ЧАЧКА

ОДРЖАНА СЕДНИЦА КОНФЕРЕНЦИЈЕ КЛУБОВА ГФЛ-ЧАЧКА

19. август 2014.

У четвртак 14. августа у просторијама Фудбалског савеза Града Чачка одржана је седница Конференције клубова Градске фудбалске лиге Чачка за такмичарску сезону 2014/15 годину.

Конференцији је присуствовало укупно 12 представника клубова, као и председник ФСГ-Чачка Ненад Станковић и Генерални секретар наше организације Милош Теофиловић. Састанку је такође присуствовао и Драган Стојановић комесар за суђење ГФЛ-Чачка.

Пре почетка седнице све је поздравио председник ФСГ-Чачка Ненад Станковић и том приликом упознао присутне са одлуком Извршног одбора ФСГ-Чачка о календару такмичења за јесењи део, као и саставом лиге која од ове сезоне броји укупно 15 тимова и том приликом пожелео пуно среће у такмичењу новооснованом клубу Пријатељима, као и Ф.К. „БИП“ који се од ове сезоне са сениорима такмичи у градској лиги.

Такође на овој седници извршен је избор председника Конференције клубова за такмичарску 2014/15 годину, где је једногласном одлуком изабран Владан Виторовић, председник ОФК „Морава“ из Катрге. Изабрани председник Конференције клибова се захвалио свим присутним представницима клубова на избору и указаном поверењу и дао обећање да ће радити у интересу клубова.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24372

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top