Nalazite se ovde:Naslovna » Куда вечерас » ВЕЧЕ ДОБРОДОШЛИЦЕ ЗА УЧЕСНИКЕ ИНТЕРАКЦИЈЕ

ВЕЧЕ ДОБРОДОШЛИЦЕ ЗА УЧЕСНИКЕ ИНТЕРАКЦИЈЕ

19. август 2014. Вечерас  у 21 час на Градском тргу у Пожеги биће приређено ВЕЧЕ ДОБРОДОШЛИЦЕ за учеснике ИНТЕРАКЦИЈЕ И INTERDOC-a.

Уводном радионицом, која је одржана у уторак 12. августа, на Светски дан младих, у Културном центру Београда, почео је 9. Међународни студентски филмски камп „Интеракција 2014“.Након уводне радионице, петнаест учесника, студената филмских академија из Мексика, Словачке, Русије, Бугарске, Индије, Велике Британије, Венецуеле, Румуније, Португалије, Израела и Србије кренули су ка Чачку и Пожеги где ће до 19. августа, подељени у три екипе, снимати материјал за документарне филмове на тему „Портрет без оквира“. По завршетку снимања, учесници ће се окупити у Пожеги, где ће до 27. августа монтирати своје филмове. Премијера ће бити одржана у Пожеги 27.августа, а дан касније у Дворани Културног центра Београда.

Истовремено са монтажом филмова, у Пожеги ће бити реализован и Међународни мастерклас документарног филма „Интердоц 2014“, као и низ пратећих програма – пројекције филмова, презентација културе земаља учесница, концерти, журке, излет.

Камп и мастерклас се реализују уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије, Општине Пожега, Града Чачка и Ерсте банке, а у организацији пожешког Независног филмског центра “Филмарт”.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24370

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top