Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » БИЦИКЛИСТА БОРЦА ПОБЕДНИК ОТВОРЕНОГ ПРВЕНСТВА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

БИЦИКЛИСТА БОРЦА ПОБЕДНИК ОТВОРЕНОГ ПРВЕНСТВА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

27. октобар 2014.
Члан сениорске екипе бициклистичког клуба Јован Зекавица остварио победу на Отвореном првенству Босне и Херцеговине, одржаног у суботу 25.октобра 2014. године у Зеници.

Бициклистичка сезона у Србији завршена је 19. октобра, али на позив Бициклистичког савеза Босне и Херцеговине, комбинована екипа бициклистичког клуба Борац учествовала је на Отвореном првенству Босне и Херцеговине, које је одржано 25.октобра 2014.године у Зеници. На кружној стази улицама Зенице, где је један круг износио 4км, а возило се 20 кругова, бициклисти Борца показали су своју доминација у овом региону. У водећој групи од четири такмичара налазили су се Јован Зекавица и Стефан Стефановић, који су рутински трку привели крају у којој Зекавица осваја прво место испред такмичара Металца из Краљева Милоша Борисављевића. Стефан Стефановић осваја треће место, а Горан Антонијевић одспринтавши главну групу осваја пето место. У главној групи налазио се и најбољи Борчев јуниор Никола Трипковић, који је у јуниорској конкуренцији освојио треће место.

Ово је дефинитивно задња трка у овој сезони. Пред члановима бициклистичког клуба БОРАЦ је кратака пауза и одмор, а од 10.новембра крећу припреме за нову сезону, од које се очекују још бољи резултати.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top