Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » ГГ „ЈЕДАН ТИМ“ СЕ ЗАХВАЉУЈЕ СВИМА И ЧЕСТИТА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПРАЗНИКЕ

ГГ „ЈЕДАН ТИМ“ СЕ ЗАХВАЉУЈЕ СВИМА И ЧЕСТИТА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПРАЗНИКЕ

31. децембар 2014. године

ГГ „ЈЕДАН ТИМ“ се захваљује свима који су искористили своје грађанско право и гласали на ванредним локалним изборима 28.12.2014.године. Пре свега, иражавамо задовољство што су избори протекли без већих инцидената, упркос напетој атмосфери и провокацијама на појединим бирачким местима. Посебну захвалност дугујемо свима који су нам поверили свој глас, сваки од њих нас обавезује, трудићемо се да будемо ваши достојни репрезенти у будућем јавном деловању.

Такође, честитамо осталим листама на оствареним резултатима.

ГГ „ЈЕДАН ТИМ“ је остварио резултат од 9,86% (998 гласова), што у малом проценту може бити промењено на поновљеним изборима на бирачком месту Дучаловићи у недељу 04.01.2015.године и имаће у будућем сазиву локалне Скупштине 4(четири) одборника. Најбоље резултате остварили смо у Кошанима(26,66%), Пухову(20,71%), Гучи(17,36%), Драгачици(16,56%) где смо заузели друга места, а најлошији у Ливадама где нисмо имали глас.

Не можемо бити задовољни оствареним, обзиром да смо за циљ имали преузимање одговорности и нудили решења за одговорно вођење општине. Но, услови под којима су одржани избори, целокупна кампања која је вођена под великим притиском, чињеница да смо у врло кратком року и без ичије помоћи организовали наступ на изборима, ослањајући се на себе и сопствена, врло ограничена, средства, а без скривања иза центра у Београду или Чачку, и излазећи „на црту“ онима који располажу много јачом изборном машинеријом од нас само са својим именима и делима даје нам сатисфакцију да сваки глас који нам је поверен вреди много више од простог математичког збира.

Користимо прилику да спречимо било какве спекулације и гласине о наводним преговорима – ГГ „ЈЕДАН ТИМ“ није обављао никакве разговоре нити се нудио било коме за сарадњу. Све инсинуације на ту тему су злонамерне и не потичу од нас. О свом будућем деловању обавестићемо прво јавност након проглашења коначних резултата, по окончању поновљених избора у Дучаловићима.

Свим грађанима Драгачева желимо да наредне дане проведу у празничном расположењу и да се одморе од политике и избора, позивања телефоном, незваних гостију, анкетирања, обећавања, плакатирања и скупова. Проведите их са својим породицама и пријатељима. Ми, који смо остали у Драгачеву после 28.12., ћемо учинити исто.

Срећни вам новогодишњи и божићни празници!

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24420

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top