Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА НОВЕ СРБИЈЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА НОВЕ СРБИЈЕ

14. јануар 2015.

Синоћњи спектакл на Градском тргу у Чачку нас је у потпуности уверио у исправност одлуке да Нова Србија организује дочек Српске Православне Нове године. Најбоља потврда да смо били у праву види се на основу прелепе слике која је ноћас послата из града на Морави, где је преко 10.000 наших суграђана дошло да испрати стару и дочека Нову годину.

Градски одбор Нове Србије се овом приликом захваљује Чачанима на импозантној посети и достојанственој прослави Нове године по Јулијанском календару. Још једном смо свима показали како се у Чачку организују велика дешавања на начин својствен искључиво Чачанима. Такође, желимо да одамо признање и нашим еминентним естрадним уметницима, који су и овом приликом показали своје безпрекорно музицирање. Велико хвала нашем земљаку Бори Ђорђевићу, Аци Лукасу и трубачком оркестру Гвоздена Росића, на изванредном наступу, којим су разгалили срца наших суграђана. Наравно, захваљујемо се и привредницима нашег града – члановима и пријатељима Нове Србије, чијом несебичном подршком смо затворили финансијску конструкцију за организацију прославе. Грех би био не споменути и вредне раднике градских јавних предузећа, пре свега, ЈКП Комуналац, који су одмах по завршетку славља, током раних јутарњих сати, очистили центар града, односно простор где се свечаност одржавала.

Све, до сада истакнуто, нас у Новој Србији чини изузетно задовољним, а нашим драгим Чачанкама и Чачанима још једном најсрдачније честитамо Српску Нову годину и желимо пуно среће, здравља и љубави!

Информативна служба Нове Србије

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.