Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ГОРЊОМИЛАНОВАЧКО ПРЕДУЗЕЋЕ ИЗЛАГАЧ У ФРАНКФУРТУ

ГОРЊОМИЛАНОВАЧКО ПРЕДУЗЕЋЕ ИЗЛАГАЧ У ФРАНКФУРТУ

4. фебруар 2015. године

Paperworld,водећи светски сајам папира, канцеларијског материјала и школског прибора за приватну и пословну употребу, одржава се сваке године крајем јануара у Франкфурту. На овом тржишту међународног папира, канцеларијског материјала и школског прибора, промотивно место за излагање својих производа српског бренда заузело је наше горњомилановачко предузеће за производњу, промет и услуге„Мишковић“.

Иначе, ово милановачко предузеће је 2005. године награђено за квалитет на међунаросном сајму за производњу школског прибора – лењира, троуглова и угломера од висококвалитетне пластике, атестираног квалитета.

 

Према речима власника овог предузећа Милоша Мишковића сајаму Франкфурту посети 51.000 стручних посетилаца из целог света са могућношћу да се приступи новим тржиштима и обезбеди позиција у конкурентном окружењу. Поред европског тржишта, највеће интересовање за извоз наших производа је и у Израел и Бразил, поручује Мишковић из Франкфурта.

 

На међународном нивоу, Paperworld opseg је јединствен по ширини и дубини. Подељен у једанаест производних група и идеално је место за трговину, поседујући високо ефикасан изложбени простор за производе из области канцеларијског материјала и школског прибора.

 

Сајам Paperworld у Франкфурту трајао је пет дана, закључно са јучерашњим даном, колико је и трајало представљање ове реномиране горњомилановацке фирме из ове области.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top